Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت الاسلام اسماعیل ولی خانی کارشناس ستاد اقامه نماز استان قم در جلسه توانمند سازی شورای مشورتی خواهران کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم گفت : بحث روانشناسی رشد نیازمند توجه به ویژگی های سنی افراد مختلف است که می توان بسیاری از مشکلات را از این مسیر رفع کنیم .

وی افزود: بسیاری از مشکلاتی که در جامعه امروز ما وجود دارد به دلیل عدم شناخت کافی ما از اخلاق و رفتار یکدیگر می باشد و این امر می طلبد که ما به ویژگی های رفتاری و اخلاقی توجه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کارشناس ستاد اقامه نماز استان قم عنوان کرد: کودکان نیز دارای چنین ویژگی هایی می باشند که در سن 0 تا 7 سالگی به اوج خود می رسد و باید توجه خاصی به آن داشته باشیم .

حجت الاسلام ولی خانی ادامه داد: کودکان در سن 0 تا 7 سالگی همواره از رفتار دیگران بخصوص پدر و مادر تقلید می کنند و این رفتار از 9 ماهگی شروع و در 4 سالگی به اوج خود می رسد .

وی اظهار داشت:در سن زیر 7 سال تربیت کلامی بسیار کم بوده و بیشتر در حوزه رفتاری صورت می گیرد و فرزندان در این رده سنی بیشتر از سه گروه پدر، مادر و هم سالان تقلید می کنند .

کارشناس ستاد اقامه نماز استان قم یاد آور شد: گزینه دیگرکه باید در این سن به آن توجه شود بازی کودکان است چرا که فرزندان در سن 0 تا 7 سال علاقه بیشتری به بازی کردن دارند و فعالیت و تلاش آنها در این سن بالا می رود.

حجت الاسلام ولی خانی خاطر نشان ساخت: با توجه به اینکه سبک زندگی های امروز عوض شده و بیشتر زندگی ها آپارتمان نشینی شده است کودکان کمتر با هم سالان خود بازی می کنند و حتی سیستم بازی آنها تغییر کرده است در حالی که فرزندان باید بیشتر فعالیت جسمی و تخلیه انرژی داشته باشند تا نبوغ فکری شان بیشتر شود .

وی عنوان کرد: دیدن تلویزیون برای کودکان زیر دو سال ممنوع می باشد چرا که در این سن سیستم بدن فرزندان درست تشکیل نشده و برای فهمیدن به چشم و گوش خود فشار می آورند که باعث ضعیفی چشم آنها می شود در واقع فرزندی که تمرکز ندارد پیش فعال است .

کارشناس ستاد اقامه نماز ابراز داشت: مادر باید در سنین 0 تا 2 سال نیازهای عاطفی کودک را مثل بغل کردن در هنگام نماز انجام دهند تا کودک احساس نکند که نماز مانع عاطفی برای او شده است .

حجت الاسلام ولی خانی افزود: فرزندان در سن 3 تا 4 سالگی متوجه می شوند که دختر یا پسر هستند و هویت جنسی پیدا می کنند و نیازمند توجه به اخلاق و شخصیت دهی می باشند و ما باید توانمند سازی و حق رای را به کودکان بدهیم .

وی ادامه داد: انجام کارهای خوب در مقابل فرزندان، اجازه تقلید، تشویق و تنبیه، مهر و قهر، داستان و تحلیل از جمله مواردی است که باید در تربیت کودکان زیر 7 سال به آن توجه کنیم .

کارشناس ستاد اقامه نماز استان قم تصریح کرد: پهن کردن سجاده، وضو گرفتن وآب بازی، توجه به اوقات نمازو پخش اذان و هم خوانی کودکان ازعوامل تشویق کودکان به نماز می شود .

حجت الاسلام ولی خانی اظهار داشت: لجبازی کردن در زیر7 سال رفتاری و برای سن 12سال یک ویژگی است و والدین باید زمینه لجبازی برای کودکان را در سن زیر 7سال مدیریت کنند و بهترین روش و مقابله با آن بی تفاوتی می باشد .

وی افزود: بهترین گزینه برای تربیت آنها درسنین بالاست واگر در مقابل این لجبازی عکس العملی نشان داده شود این رفتاردر بزرگسالی به عادت تبدیل می شود .

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۲۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین برای انتخاب نام نوزادان است.

علی رحمتی در گفت وگو با ایسنا، افزود: نام ها واژه هایی هستند که برای شناسایی، تشخیص و تمییز دادن افراد از یکدیگر به کار می روند و انتخاب نام یکی از دغدغه ها اصلی والدین است که همواره قبل یا بعد از تولد طفل مورد توجه آنان قرار می گیرد ، در واقع نام و نام گزینی پدیده ای فرهنگی است به عبارت دیگر، علاوه بر رویه‌های اداری تابع اقتضائات عموماً پیچیده‌ی فرهنگی می باشد تا جایی‌که در دهه اخیر با پدیده‌ی افزایش فراوانی نام های نوپدید مواجه بوده‌ایم.

وی گفت: به استناد ماده 20 قانون ثبت احوال، انتخاب نام با اعلام کننده است، برای نام گذاری یک نام ساده یا مرکب که عرفاً یک نام محسوب می شود انتخاب خواهد شد ، با توجه به اینکه ارائه خدمات در سازمان ثبت احوال به سمت ارائه خدمات تمام الکترونیک پیش می رود ، مشاوره تخصصی نام نیز در قالب سامانه جامع هوشمند با عنوان "سامانه تعاملی نام" به صورت ویژه در سامانه متمرکز ارائه خدمات ثبت احوال( سهیم) ارائه می‌شود.

مدیرکل ثبت احوال استان سیستان و بلوچستان افزود: این سامانه مرجع خدمات مشاوره برای نام گذاری کودکان در زمینه های مختلف و همچنین ارائه خدمات ویژه برای انتخاب نام های اصیل، زیبا با توجه به اقتضائات ملی، قومی و محلی است و باعث می‌شود ترویج نام های جدید جذاب، زیبا و نوآورانه متناسب با فرهنگ اسلامی-ایرانی صورت گیرد .

رحمتی گفت: والدین می توانند در بستر اینترنت و با گوشی تلفن همراه با مراجعه به نشانی sahim.sabteahval.ir و بخش سامانه تعاملی نام از خدمات آن بهره مند شوند .

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام جمعه اهواز: والدین باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد